dimecres, 14 de desembre del 2011

Gaudí

Gaudí és un joc de tauler publicat per CASA l'any 2002 en motiu del 150 aniversari del naixement del arquitecte (i de l'any Gaudí).

Es presenta en un caixa hexagonal (en forma de rajola) de 29 cm. A l'interior hi trobem 84 rajoles hexagonals de diferents colors i patrons, 12 cartes d'objectiu, 150 fitxes, el llibret de regles i un llibret explicatiu sobre els panots de Gaudí. Les peces de joc són independents de l'idioma, mentre els llibrets es presenten en català, castellà, anglès, francès, alemany i japonès.


L'objectiu del és anar col·locant rajoles formant un patró (animal) o combinant els colors en funció d'unes cartes d'objectiu que es guarden en secret. Quan s'acaben de col·locar totes les rajoles qui hagi fet més combinacions vàlides guanya.


Els dissenys de patrons de les rajoles són molt semblants i de vegades poden dur a confusió (o a mirar-te les rajoles quatre cops). Les rajoles es poden col·locar cercant puntuar o intentant evitar que el contrari puntuï, ja que tot i que les cartes objectius són secretes, només calen un parell de rondes per deduir-les.


El joc està disponible a les botigues especialitzades i a la web de Devir (que suposo que el deu distribuir)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada